Tarieven


Wij werken met vaste uren per maand, waardoor u elke maand eenzelfde bedrag betaalt. Eind van elk kalenderjaar worden eventuele extra uren in rekening gebracht. In 2022 is het uurtarief € 5,95 per kind, exclusief begeleidings- en bemiddelingskosten van het gastouderbureau. Gastouderopvang Linda zorgt voor vers fruit, lunch, tussendoortjes, drinken, knutsel-/ materiaal en activiteiten. Dieet- en/of babyvoeding, luiers, verzorgingsproducten en reservekleding & laarzen geeft u mee. Maximale kinderopvangtoeslag voor gastouderopvang is € 6,52 per uur.

Vaste opvang:
- De plek wordt gereserveerd voor uw kind.
- U heeft gegarandeerd plek op vaste dagen en tijden.


Flexibele opvang:
- Kortere opvangtijden mogelijk op wisselende dagen.
- Wijzigingen tot 7 dagen van te voren doorgeven.
- Geen plekgarantie.


Dagopvang 0-4 jaar
Maandag, dinsdag, woensdag:07.30 uur tot 17.30 uur
Donderdagmiddag:12.00 uur tot 17.30 uur

Buitenschoolse Opvang (BSO) 4-13 jaar
Maandag, dinsdag, woensdag:VSO 07.30 - 8.30 + NSO 14.00 - 17.30 uur
Donderdagmiddag:NSO 12.00 - 17.30 uur

Voorschoolse opvang (vso) en naschoolse opvang (nso) zijn alleen gecombineerd mogelijk; als bso.

Om zo veel mogelijk rust voor de kinderen te creëren en de continuïteit op de groep te kunnen waarborgen geldt er een minimale uren afname per dag met een minimum van 22 uren per maand. Voor dagopvang is dit min. 8* uren per dag. Voor bso is dit standaard 4,5* uren per dag en schoolvakantie-/ studiedagen min. 8 uren per dag.
*Met uitzondering van donderdagmiddag.

Het is verplicht voor alle gastouders om aangesloten te zijn bij een gastouderbureau. Dit gastouderbureau moet toezichthouden op de gastouderopvang, om er zo voor te zorgen dat de kwaliteit, de veiligheid en de hygiëne gewaarborgd blijven. Gastouderopvang Linda werkt samen met het gastouderbureau van Kinderopvang Walcheren (KOW).

Direct inschrijven kan natuurlijk ook! Klik dan hier en vul direct het inschrijfformulier in. In het veld opmerkingen typt u "Gastouderopvang Linda".